POČETNA
O KOMPANIJI
PRODAJNA MESTA
KOLEKCIJE
STARS - STYLE
PRESS
NOVOSTI
LINKOVI
DOKUMENTI
KONTAKT

NEKRETNINE

ENGLISH
REGISTRACIJA ZA NOVOSTI
Unesite vašu e-mail adresu:
Centrotextil je osnovan 1946 kao izvozno-uvozna kompanija za tekstil. Sve do 70-tih bavila se isključivo uvozom-izvozom.

70-tih je proširila svoju delatnost kroz maloprodajne objekte plasirajući raznovrsne modne proizvode od obuće i kožne galanterije do konfekcije. Postao je najvažniji Jugoslovenski modno-trgovinski lanac sa 133 radnje i robnim kućama.

80-tih se izvoz obuće za Rusiju proširio na 20 milliona pari godišnje, u saradnji sa domaćim i zapadno evropskim proizvodjačima. Centrotextil je dostignuo vrhunac slave 1989. sa ukupno 22 predstavništva u inostranstvu.

2007 je internacionalna korporacija ZEPTER Group otkupila Centrotextil. Zepter Group je postavio nove ciljeve i redefinisao imidž kompanije, kao i ponudu proizvoda. Njegova vizija je da daje primat na uvozu robe visokog kvaliteta, uglavnom iz Italije. 2008. otvara 4 prodavnice u centru Beograda koje nude asortiman robe različitih brendova kao što su: Luciano Padovan - ekskluzivna obuća i galanterija, konfekcija poslovne žene visokog kvaliteta marke VERONICA DAMIANI, modni italijanski brend LIST Roma, mušku obuća visokog kvaliteta Moreschi. U isto vreme otvara vrata luksuznoj marki BALLY u srcu Beograda.

Danas, sa 40 prodavnica, Centrotextil teži da proširi svoj lanac prodavnica kroz filozofiju monobrenda, i u stalnoj je potrazi za novim brendovima koji nude kvalitetnu robu po povoljnoj ceni.
2009 © Centrotextil, Knez Mihailova 1-3, 11000 Beograd | E-mail Design by Element 22